Flexwerk? Wordt beloond voor jouw kostbare tijd! | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Artikelen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Flexwerk? Wordt beloond voor jouw kostbare tijd!

flexwerk

Geen werkgever die jou allerlei verplichtingen oplegt. Geen lange files. Geen late uurtjes, maar variabele uren die jij zelf kunt indelen. Flexwerken biedt een hoop voordelen.

Veel mensen zijn op zoek naar een extra zakcentje voor in de maand, maar hebben vaak weinig tijd. Denk aan de kinderen die naar school moeten of andere verplichtingen hebben. Wellicht moet je zelf de hele week werken en kun je in het weekend even bijkomen. Flexibel zijn is dan een fijne uitkomst. Via Enqueteplein kun je flexwerken zonder enige verplichtingen.

Flexwerk hoe kan ik dit doen?

Enqueteplein biedt de allerbeste consumentenpanels aan. Deze consumentenpanels willen graag jouw mening horen over producten en diensten; uiteraard tegen betaling. Je dient hiervoor enquêtes in te vullen. Dit kan via de pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. Je wordt er niet rijk van, maar krijgt een beloning in de vorm van geld, waardebonnen en prijzen. Al met al, kun je dus flexwerken en er ook nog wat aan verdienen. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl