Online geld verdienen, laat deze kans niet liggen. | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Artikelen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Online geld verdienen, laat deze kans niet liggen.

geld bijverdienen

Werken voor een baas? Of je wil je toch liever online geld verdienen?  Steeds meer mensen ontdekken dat online geld verdienen eigenlijk niet zo moeilijk is. We hebben het niet over slapend rijk worden, maar over een leuk zakcentje voor in de maand. Je moet er dus wel tijd en energie in steken. Er zijn tal van mogelijkheden om online geld te verdienen.

Nederlanders staan bekend om hun vrije meningsuiting. Ze geven graag hun mening over maatschappelijke kwesties en over andere zaken. Wist jij dat onderzoekspanels geld betalen voor je mening? Bij Enqueteplein ben je aan het juiste adres. Wij werken samen met betrouwbare onderzoekspanels die jou belonen voor je kostbare tijd.

Online geld verdienen, hoe werkt dat?

Wil je enquêtes of vragenlijsten invullen voor geld? Schrijf je dan gratis in bij erkende onderzoekspanels. Maar waar komt het geld vandaan? In het onderstaande voorbeeld leggen we dit kort uit.

Bedrijf X verkoopt auto’s. Voordat zij een nieuw automerk op de markt wil uitbrengen, wil zij graag weten hoe hun doelgroep hierover denkt. Bedrijf X schakelt daarom onderzoekspanel A in.

Onderzoekspanel A heeft een database met respondenten (leden). Zij nodigt hen uit om deel te nemen aan enquêtes.

Bedrijf X betaalt onderzoekspanel A voor de uitkomsten van het onderzoek. Zij kan besluiten nog even te wachten met het uitbrengen van het nieuwe automerk. In de tussentijd kan bedrijf X aanpassingen of vernieuwingen doorvoeren. Hierdoor sluiten de wensen van toekomstige klanten nog beter aan op het product, in dit geval het automerk.

Onderzoekspanel A geeft de respondenten een vergoeding per ingevulde enquête.

Het bovenstaande voorbeeld laat zien dat bedrijven een waardevolle mening belangrijk vinden. Door deel te nemen aan enquêtes kun je flink invloed uitoefenen en online geld verdienen. Laat deze kans niet liggen. Enqueteplein heeft verschillende onderzoekspanels beschikbaar waar je je gratis kunt inschrijven.

Verdien geld, prijzen en waardebonnen. Meld je gratis aan via enqueteplein.nl.