Studentenwerk dé manier om geld bij te verdienen | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Artikelen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Studentenwerk dé manier om geld bij te verdienen

studentenwerk

Als student ben je altijd druk. Studeren, tentamens maken, stappen, familiebezoek en ook nog eens werken. Studentenwerk komt vaak goed uit om je studentenleven te bekostigen. Wat is het toch fijn om extra geld te hebben en dit  te besteden aan eten, kleding of andere dingen. Wij hebben een leuke suggestie voor je om extra geld bij te verdienen. Gewoon vanuit je studentenkamer, zonder ergens aan vast te zitten. Enqueteplein biedt betrouwbare onderzoekspanels aan. Zij hebben interesse in jouw mening en betalen hier graag voor.

Hoe kan ik deelnemen aan deze studentenbaan?

Allereerst moet je beseffen dat het deelnemen aan onderzoekspanels een extraatje is op je inkomen. Bedrijven willen graag weten wat jij denkt als student. Met jouw mening brengen zij betere producten en diensten de markt. Deze informatie is zo belangrijk dat onderzoekspanels jou hiervoor betalen. De beloning is vaak in de vorm van geld, waardebonnen of prijzen. Zo kun je leuk sparen en dit weer besteden aan je favoriete kroeg. De waardebonnen kun je uitgeven bij verschillende winkels.

In het drukke leven als student heb je niet iedere dag de tijd om enquêtes in te vullen. Bepaal daarom zelf wanneer je hiervoor wel tijd hebt. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl