Vanuit huis geld verdienen | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Artikelen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Vanuit huis geld verdienen

Geld verdienen

U kunt thuis geld verdienen met het invullen van enquêtes. Dit geldt voor iedereen, jong en oud, werkzaam of werkloos. Heeft u een eerlijke mening en bent u bereid uw mening te delen? Diverse bedrijven en organisaties vragen om uw mening en willen u daarvoor belonen. Door uw mening kunnen zij inspelen op de verwachtingen van de consument. Zo kunnen zij hun producten verbeteren of nieuwe producten op de markt brengen en u verdient een extraatje. Een win win situatie.

Kunt u rijk worden van enquêtes invullen?

Er zijn maar weinig mensen rijk geworden met het invullen van enquêtes. Afhankelijk van de aanbieder en de grote van de enquête, kunt u rekenen op een bedrag tussen de €0.50 en €7 per enquête. Betaald krijgen voor uw mening is in ieder geval lekker meegenomen. U moet het dan ook meer zien als een leuk extraatje.

Hoe meer enquêtes u invult, hoe meer geld u verdient. Meldt u daarom aan bij zoveel mogelijk aanbieders.  U kunt ten alle tijde en waar u dat wil enquêtes invullen en daarom is het prima te combineren met een studie of baan.

Welk onderzoekspanel past het best bij mij?

Om te kijken welk onderzoekspanel het best bij u past, kunt u een kijkje nemen op onze panel pagina. Hierin vind u in één handig overzicht de diverse panels en hun waardering. Ook kunt u extra informatie opvragen door op de knop meer informatie te klikken. Via deze knop kunt u ook ervaringen van andere gebruikers bekijken.