Reclame op je auto | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Leuk om te doen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Reclame op je auto

Reclame op je auto geld verdienen

Makkelijk verdienen met reclame op je auto

Wist je dat je heel eenvoudig geld kunt verdienen met je auto? Niet door rond te rijden, maar door reclame op je auto te plakken! Er zijn verschillende organisaties die stickers aanbieden voor auto’s, waarmee je per maand al snel honderd tot zelfs tweehonderd euro kunt verdienen. De enige vereiste om op deze manier geld te kunnen verdienen is dat je auto er verzorgd uit moet zien.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-1608345786737452"
data-ad-slot="2329086038">

Aan de slag met het beplakken van je auto

Op internet vind je verschillende partijen die het mogelijk maken om geld te verdienen met het beplakken van je auto. Reclame Rijden Nederland is hier een goed voorbeeld van! Op deze website kun je een gratis account aanmaken, waarna het platform je koppelt met adverteerders. Het is dus niet per definitie zo dat je direct na het aanmelden stickers toegestuurd krijgt. Op het moment dat een adverteerder geïnteresseerd is in het beplakken van je auto kan de organisatie contact met je opnemen.

De organisatie zal zich aan je voorstellen en je meer vertellen over de reclame die op je auto wordt geplakt. Je wilt wellicht niet van iedere organisatie reclame op je auto hebben staan. Ook vertelt een organisatie je welke vergoeding je krijgt en wat de minimale looptijd van een advertentie is. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat een advertentiesticker een paar maanden op je auto blijft zitten. Wanneer je akkoord gaat met het voorstel van een organisatie kun je de stickers bij een lokale samenwerkingspartner van Reclame Rijdend Nederland op je auto laten plakken.

Verdiensten van reclame op je auto

Het verschilt logischerwijs per organisatie hoeveel je als beloning krijgt voor het rondrijden met de reclamestickers. Over het algemeen levert het rondrijden met reclame zo’n 150 euro per maand op. Dit is snel verdiend! Zeker als je bedenkt dat het beplakken van je auto en het verwijderen van de stickers volledig gratis is. Houd er rekening mee dat het merendeel van de verdiensten pas wordt uitgekeerd als je aan hebt kunnen tonen dat de stickers nog heelhuids op de auto zitten. Zo wordt voorkomen dat de stickers tussentijds van een auto worden verwijderd.

Geschikte auto’s voor reclame

Hoewel Reclame Rijdend Nederland de eis stelt dat een auto er verzorgd uit moet zien, wordt bijna iedere auto tot het platform toegelaten. Adverteerders hebben zelf de mogelijkheid om een auto uit te zoeken, waardoor een oude auto vaak minder kans heeft op stickers dan een nieuw model auto. Doordat het aanmaken van een account volledig gratis is bij deze organisatie, kan het geen kwaad om je auto online aan te bieden. Je maakt immers in geen geval verlies!

Daarbij kan een adverteerder voor een oudere auto kiezen als de adverteerder relatief goedkoop wil kunnen adverteren. Bij oudere auto’s is de vergoeding vaak aanzienlijk lager dan bij de nieuwere modellen. Ook werkt het in je voordeel als je veel kilometers met de auto maakt. Dit vergroot de naamsbekendheid voor de organisatie waarvan je de stickers op je auto hebt geplakt.

Tip!

Verdien tot €7 per ingevulde enquête. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl