Enquêtes invullen | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Makkelijk geld verdienen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Enquêtes invullen

enquetes invullen geld verdienen

Enquêtes invullen om geld te verdienen

Wanneer je regelmatig een momentje niets te doen hebt, kan het invullen van enquêtes een leuke bezigheid zijn! Vaak kost het invullen van een enquête niet meer dan tien tot vijftien minuten, waarmee je op de lange termijn een leuk zakcentje kunt verdienen. De hoogte van een vergoeding die je voor het invullen van enquêtes krijgt verschilt sterk per aanbieder. De een biedt een vast bedrag per vraag aan, terwijl een ander per enquête afrekent. Ook kun je soms punten sparen, waarmee je voor een dagje weg, een etentje of andere leuke cadeaus kunt sparen.

Waarom bieden websites enquêtes aan?

De enquêtes die je in kunt vullen om geld te verdienen worden veelal door bedrijven of de overheid aangeboden. Een bedrijf kan bijvoorbeeld onderzoek doen naar de wensen van consumenten, de manier waarop mensen naar een merk kijken, het beeld wat mensen bij een bedrijf hebben, enzovoorts. Voor de overheid zijn er eveneens verschillende onderzoeksgebieden, waarbij de hulp van consumenten wenselijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan peilingen voor de verkiezingen, de manier waarop mensen in de samenleving staan, enzovoorts.

Door mensen te belonen voor het invullen van de enquêtes wordt het voor mensen aantrekkelijker om aan een enquête deel te nemen. Zowel bedrijven als de overheid komen op deze manier sneller aan voldoende gegevens. Houd er rekening mee dat niet alle aanbieders van enquêtes beloningen aanbieden.

Gratis deelnemen aan enquêtewebsites

Om deel te kunnen nemen aan de enquêtes en daarvoor beloond te worden, dien je een account aan te maken op een van de vele enquêtewebsites. In alle gevallen is de deelname aan deze enquêtes gratis en krijg je vaak direct een welkomstbonus! Zo hoef je niet met een saldo van 0 euro te beginnen. Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je per mail regelmatig het verzoek om een enquête in te vullen.

Vooraf kun je aangeven welk type enquêtes je in wilt vullen. Wil je bijvoorbeeld alleen korte enquêtes, wil je enquêtes die op een specifiek onderwerp zijn toegespitst (zoals politiek, sport, bedrijven, enzovoorts), etc.

Hoeveel kan ik verdienen met dit werk?

Het invullen van enquêtes is geen werk waar je snel rijk mee kunt worden. Daarentegen is deze bezigheid wel leuk als je even een paar minuten niets te doen hebt. Je kunt immers snel wat geld verdienen met deze enquêtes! Door je voor verschillende enquêtewebsites aan te melden kun je al snel een paar honderd euro op jaarbasis verdienen.

Tip!

Verdien tot €7 per ingevulde enquête. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl