Online klusjes | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Leuk om te doen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Online klusjes

Geld verdienen Online klusjes

Online klusjes doen voor een extra zakcentje

Gaat jouw salaris veel te snel op, maar heb je geen zin of tijd om er een baan bij te nemen? Dan kun je ook extra geld verdienen door online klusjes te doen voor andere internetgebruikers. Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden voor Fiverr, waar je diverse online diensten kunt leveren tegen kleine betalingen. Meer over online klusjes doen via Fiverr, lees je op deze pagina.

Online klusjes voor $5

Fiverr richt zich op mensen die extra geld willen verdienen, maar hier niet al te veel moeite willen of kunnen doen. Je maakt een profiel aan op deze website, je bedenkt voor jezelf wat voor online klusjes je aan kunt bieden en je biedt deze klusjes altijd aan voor $5. Goedkoper of duurder mogen de klusjes niet zijn, want Fiverr accepteert alleen online diensten van $5.

Nu vraag je je misschien af wat voor online klusjes jij aan kunt bieden via Fiverr. Het lijkt misschien wat lastig om leuke klusjes te verzinnen, maar dit is gemakkelijker dan je denkt. Enkele klusjes die je aan kunt bieden op de website, zijn de volgende:

  • Het bewerken van een foto, bijvoorbeeld voor op LinkedIn.
  • Het geven van advies over het design van een website.
  • Het maken van digitale kaarten, bijvoorbeeld voor uitnodigingen.

Je kunt zelfs aanbieden dat je een liedje zingt voor iemand die jarig is, als je hier maar $5 voor krijgt. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt aangeboden op Fiverr. Kijk eens op de website en je ziet vanzelf wat voor diensten er worden aangeboden. Wellicht krijg je hier inspiratie van!

Zelf online klusjes aanbieden op Fiverr

Het enige wat je hoeft te doen om jouw online klusjes aan te bieden op Fiverr, is het aanmaken van een profiel met bijbehorend klusje. Je schrijft je in bij de website, je klikt op de knop ‘Start selling’ en je geeft aan wat voor dienst je precies verkoopt. Je kunt overigens ook een product aanbieden, maar dit wordt niet veel gedaan op de website. Dit komt simpelweg omdat je door de lage prijs van $5 niet veel winst overhoudt aan een product (zeker niet als je het product naar de andere kant van de wereld moet sturen).

Wordt jouw klusje goedgekeurd, dan komt de dienst op de website van Fiverr te staan. Nu kunnen andere gebruikers van de website jouw dienst kopen, allemaal via dezelfde betrouwbare website.

De verdiensten van online klussen op Fiverr

Alle online klussen die op Fiverr worden gezet, kosten de gebruiker $5. Wordt jouw online dienst verkocht, dan betaal je wel 20 procent commissie aan Fiverr voor het aanbieden van jouw dienst. Dit betekent dat je $1 weg moet geven aan het bedrijf. Nu klinkt een verdienste van $4 per verkochte dienst misschien vrij laag, maar dit is toch hoger dan je denkt. Omdat $5 voor een online dienst erg goedkoop is, wordt de gemiddelde klus op Fiverr namelijk vaak verkocht. Dit betekent dat je per keer niet zo veel verdient, maar door het hoge aankoopvolume toch veel geld kan verdienen.

Bied je een goede dienst aan, dan kun je gemakkelijk enkele tientallen tot enkele honderden euro’s per maand verdienen met Fiverr. Doe je het heel goed, dan krijg je van de website ook de mogelijkheid om pakketten met diensten te verkopen. Een voordeel van deze pakketten, is dat de prijs hoger mag zijn dan $5. Lever je goede diensten op Fiverr, dan kun je jouw verdiensten op de website dus snel laten stijgen.

Tip!

Verdien tot €7 per ingevulde enquête. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl