Spaarprogramma’s | Enqueteplein.nl
+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre . Paris

Makkelijk geld verdienen

Verdien tot €7 per ingevulde enquete


Spaarprogramma’s

Geld verdienen Spaarprogramma's

Online spaarprogramma’s: geld verdienen door te klikken!

Voorheen waren online spaarprogramma’s erg populair onder een grote groep jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Met de spaarprogramma’s is het mogelijk om tijdens een momentje waarop je niets te doen hebt snel wat bij te verdienen, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen. Het idee achter een spaarprogramma is dat je geld verdient door mailtjes te lezen, op banners te klikken, mee te doen aan acties en enquêtes, enzovoorts. In sommige gevallen word je zelfs beloond voor het spelen van een spelletje!

Schrijf je gratis in bij de ondestaande spaarprogramma’s en verdien € 17,45 aan welkomstbonus.

 1. Euroclix  ( € 1,95 )
 2. Crazymails ( € 1,25 )
 3. Betaaldemails € 1,00)
 4. Spaaractief (€ 0,50)
 5. Zingeld (€ 10,00)
 6. Ippies –
 7. Jiggy (€ 1,00)
 8. Spaarbron (€ 0,50)
 9. Surfrace –
 10. Qlics (€ 1,25)

Hoe werken deze online spaarprogramma’s?

De werking van een online spaarprogramma is eigenlijk heel eenvoudig! Je spaart langzaamaan geld door mailtjes met reclame te lezen, door op reclamebanners te klikken, of door je gegevens achter te laten voor bedrijven. Zij kunnen vervolgens telefonisch, per post of per mail contact met je opnemen om een aanbieding voor te leggen. Het verschilt per type activiteit wat je doet binnen het spaarprogramma, hoeveel je hiervoor als beloning krijgt. Vaak is het vanaf een saldo van tien tot twintig euro mogelijk om je verdiende geld op een bankrekening te laten storten.

Aan de slag met online spaarprogramma’s

Start vandaag nog met het verdienen aan online spaarprogramma’s. Op internet vind je tientallen websites die dergelijke spaarprogramma’s aanbieden. Houd er rekening mee dat niet ieder spaarprogramma even betrouwbaar is. Probeer dus eerst te achterhalen wat de ervaringen van andere leden zijn voordat je actief aan de slag gaat met een spaarprogramma.

Bij het aanmaken van een account krijg je vaak meteen een welkomstbonus van een of twee euro, zodat je niet met een saldo van nul euro hoeft te beginnen. Houd er rekening mee dat je veel reclamemailtjes zal krijgen. Het is om deze reden aan te raden om een gratis mailadres te gebruiken, die je specifiek voor deze spaarprogramma’s gebruikt. In sommige gevallen moet je minimaal 16 of 18 jaar oud zijn om deel te mogen nemen aan een online spaarprogramma. Dit komt in zo’n geval doordat ook erotisch getinte banners of mailtjes zichtbaar kunnen zijn.

Tip: direct nadat je een account hebt aangemaakt voor een online spaarprogramma kun je aangeven in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent. Des te meer onderwerpen je aanklikt, des te meer reclame krijg je te zien! Dit vergroot je inkomsten.

Wat zijn mijn verdiensten bij spaarprogramma’s?

Met online spaarprogramma’s word je over het algemeen niet snel rijk. Je krijgt gemiddeld zo’n een tot vijf eurocent per banner waarop je klikt, of mailtje wat je leest. Voor het achterlaten van je adres of telefoonnummer krijg je vaak meer. Door een jaar actief deel te nemen aan een online spaarprogramma kun je al snel tachtig tot negentig euro verdienen. Een leuk zakcentje voor relatief weinig moeite!

Tip!

Verdien tot €7 per ingevulde enquête. Schrijf je nu gratis in bij Enqueteplein.nl