+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

GlobalTestMarket

GlobalTestMarket

GlobalTestMarket is een groot en zeer gewaardeerd onderzoekspanel en is opgericht in 1999 door Global Market Insite, Inc. Inmiddels is GlobalTestMarket overgenomen door Lightspeed Research en zijn ze actief in ruim 60 landen. Met een ruim aanbod aan enquêtes op het gebied van films, restaurants, auto’s, consumentenproducten, recente gebeurtenissen en vele andere onderwerpen, kunt u als consument invloed uitoefenen op het ontwikkelen en verbeteren van producten.

Lees meer ...

Inschrijven bij GlobalTestMarket

Inschrijven kan vanaf 14 jaar, is gratis en bovendien snel gedaan. Jongeren tussen de 14 en 18 jaar hebben toestemming van een ouder of wettelijke voogd nodig. Bij de inschrijving dient u de volgende gegevens in te vullen: Geboortedatum, Email, Wachtwoord, Geslacht, Voornaam, Achternaam, Land, Postadres, Stad en Postcode. Vervolgens wordt er een bevestiging naar uw email gestuurd. In deze bevestiging staat een activatielink, wanneer u hier op klikt is uw inschrijving voltooid en kunt u beginnen met het invullen van enquêtes.

Enquête aanbod

GlobalTestMarket heeft enquêtes over diverse onderwerpen. Denk hierbij aan enquetes op het gebied van levensstijl, gezondheid, beroep, financiën, auto, huishouden, technologie en reizen. Het aanbod van enquêtes evenals de beloning hiervoor is wisselend. Gemiddeld genomen bent u 15 minuten bezig met het invullen van een enquête.

Om u als gebruiker te leren kennen wordt u gevraagd de profiel-enquête in te vullen. Deze profiel-enquête zal via de mail naar u gestuurd worden, maar is ook benaderbaar door in te loggen op de website. Door de profiel-enquête in te vullen komt GlobalTestMarket te weten waar uw interesses liggen en zullen zij u in de toekomst relevante enquêtes toesturen. Het is aan te raden deze profiel-enquête in te vullen, aangezien u hierdoor aanzienlijk meer enquêtes zult ontvangen en u hierdoor meer geld kunt gaan verdienen. Helaas is het lastig in te schatten hoeveel enquêtes u maandelijks zult gaan ontvangen. Dit is namelijk per maand verschillend en is bovendien gebonden aan uw woonplaats.

Beloning

Uw mening wordt door GlobalTestMarket zeer gewaardeerd en daarom ontvangt u dan ook een beloning. Door enquêtes in te vullen ontvangt u marketpoints en maakt u kans op mooie prijzen in een van de vele prijstrekkingen. De marketpoints die u ontvangt zijn gekoppeld aan de duur van een enquête en de prioriteit die de enquête behoeft. Dit houd in, dat hoe langer de enquête duurt, des te meer marketpoints u zult ontvangen. Maar ook dat u meer Marketpoints zult ontvangen wanneer de enquête door GlobalTestMarket als erg belangrijk wordt aangemerkt.

Gemiddeld genomen ontvangt u om en nabij de 35 marketpoints per ingevulde enquête. Een marketpoint is 5 dollarcent waard. U verdient dus ongeveer 1,25 dollar per enquête. Door meerdere enquêtes in te vullen spaart u de punten, de zogeheten marketpoints, op. Bij een totale waarde van 50 dollar kunt u uw punten laten uitbetalen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om door te sparen.


Ervaringen

Review geschreven door Haagsman
14-12-2016

"uitschrijven"

uitschrijven is onmogelijk. steed melding foutief mailadres

Review geschreven door Jeroen
29-07-2014

"De beste"

GlobelTestMarket is wat mij betreft het beste onderzoekspanel. Dit komt doordat ze voldoende enquêtes hebben en nakomen wat ze beloven.


Plaats een review

globaltestmarket Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 2
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen