+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

MySurvey

MySurvey

MySurvey is onderdeel van het marktonderzoeksbedrijf Lightspeed Research en is actief in vele landen, waaronder Nederland. De resultaten van de onderzoeken worden regelmatig in grote kranten en tijdschriften gepubliceerd. MySurvey is internationaal gezien dan ook een van de belangrijkste onderzoekspanels. Het is dan ook niet verrassend dat dit onderzoekspanel heeft geholpen menig bekend product te ontwikkelen.

Lees meer ...

Inschrijven bij MySurvey

Het inschrijven bij MySurvey is eenvoudig en in een paar stappen geregeld. Bovendien kan het al vanaf 16 jaar, uiteraard met toestemming van een ouder of wettelijke voogt. Bij het inschrijfformulier dient u uw naam, mailadres en wachtwoord op te geven. Na deze stap dien je nog enkele aanvullende gegevens in te voeren zoals adres, geboortedatum, geslacht, burgerlijke staat en enkele andere gegevens rondom uw beroep en gezin. Na deze gegevens te hebben ingevuld zal er een activatie-link naar uw e-mail worden gestuurd. Door op de link te klikken voltooid u de inschrijving.

Enquête aanbod

Het enquête aanbod verschilt per gebruiker. Dit is namelijk afhankelijk van uw profiel. Vul daarom uw profiel zo volledig mogelijk aan. Op deze manier vergroot u de kans om meer enquêtes te ontvangen. Hoeveel enquêtes u in de toekomst gaat ontvangen laat zich dan ook lastig voorspellen. U moet het gewoon ervaren. De duur van een enquête bedraagt gemiddeld genomen 15 minuten.

Beloning

De punten die u spaart bij MySurvey kunt u inwisselen voor waardebonnen of tegoeden van Bol.com, Ikea, Blokker, De Bijenkorf of u kunt het inwisselen voor tegoed op uw Paypal account, waarna u het geldbedrag op uw rekening kan laten storten. Ook is het mogelijk de gespaarde tegoeden aan Unicef te schenken.


Ervaringen

Review geschreven door Gerwin
30-07-2014

"Snel sparen"

Sparen gaat snel met meerdere onderzoeken per week. Daarnaast gaat de uitkering vlot. Na het inwisselen van mijn punten had ik direct mijn code van Bol.com in mijn e-mail.


Plaats een review

mySurvey Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 1
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen