+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Opinieland

OpinieLand

Opinieland bestaat al enkele jaren en is een onderzoekspanel die u de kans geeft uw mening te geven over verschillende producten of diensten. Door uw mening te geven kunt u invloed uitoefenen in het ontwikkelen en het verbeteren van producten of diensten. Daarnaast wordt u ook nog eens beloond. Dit gebeurt in de vorm van punten die u kunt inwisselen voor waardebonnen. Daarnaast maakt u kans op geldprijzen in trekking die elk kwartaal plaats vindt.

Lees meer ...

Inschrijven bij OpinieLand

Inschrijven kan al vanaf 16 jaar met toestemming van een ouder of wettelijke voogt. Bij het inschrijven wordt u gevraagd uw geslacht, voornaam, achternaam en mailadres op te geven. Waarna u uw inschrijving kan verzenden. Vervolgens ontvangt u via de mail een aanvullende vragenlijst waarmee u uw profiel kunt aanvullen. Door uw profiel aan te vullen weet Opinieland welke enquêtes voor u van toepassing zijn. Na het invullen van de aanvullende vragenlijst heeft u de inschrijving voltooid en kunt u beginnen met het invullen van enquêtes.

Enquête aanbod

Net als bij vele andere onderzoekspanels is het aantal enquêtes dat u ontvangt afhankelijk van uw profiel. Opinieland raadt u dan ook aan uw profiel zo volledig en actueel mogelijk te houden. Met een aangevuld profiel kunt u 1 tot meerdere enquêtes per maand verwachten. De duur van een enquête ligt meestal tussen de 10 en de 15 minuten.

Beloning

Door het invullen van een enquête ontvangt u automatisch een lot voor de driemaandelijkse prijstrekking waarin u € 2.000 kunt winnen. Daarnaast spaart u voor waardebonnen of kunt u uw beloning doneren aan een goed doel.


Ervaringen

Review geschreven door vandervekengeorges
05-01-2015

"vraag over geld"

hoe komt het dat ik wanneer men vragen stelt over geld bv hoeveel ontroerend goed of wat is uw inkomen per maand e/d ik dat niet bekend maak mij telkens zegt dat dit geen vragen zijn voor mij

Lees meer ...

hoe komt het dat ik wanneer men vragen stelt over geld bv hoeveel ontroerend goed of wat is uw inkomen per maand e/d ik dat niet bekend maak mij telkens zegt dat dit geen vragen zijn voor mij

Review geschreven door Edwin
29-07-2014

"Beloning prima, aantal enquêtes valt tegen"

Het aantal enquêtes wat ik maandelijks ontvang valt enigszins tegen. De beloningen zijn verder prima en de gebruiksvriendelijkheid van de website is ook in orde. Het leuke van dit onderzoekspanel is dat je elk kwartaal kans maakt op een mooie geldprijs.


Plaats een review

opinieland Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 2
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen