+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

StemPunt

StemPunt

StemPunt is onderdeel van Motivication International en is een toonaangevend onderzoekspanel dat onderzoek doet voor grote bedrijven en organisaties. Via de ruim 80.000 leden in Nederland vraagt Stempunt om uw mening over uiteenlopende onderwerpen. Zo kan uw mening worden gevraagd over een product of dienst, maar ook over maatschappelijke kwesties zoals het milieu, over de politiek en nog vele andere onderwerpen.

Lees meer ...

Inschrijven bij StemPunt

Inschrijven is gratis en zo geregeld. Bent u tussen de 12 en 15 jaar oud?  Dan dient u hiervoor toestemming te vragen aan uw ouder(s) of wettelijke voogt. Tijdens het inschrijven, vraagt StemPunt de volgende gegevens: Geslacht, Voornaam, Achternaam en e-mailadres. Vervolgens dient u andere persoonlijke gegevens op te geven, zoals: Geboortedatum, Land, Adres, Leefsituatie, Huishouden, aantal kinderen, Opleiding, Werk en Inkomen. StemPunt zal daarna een mail sturen met een bevestigingslink. Wanneer u deze heeft bevestigd, kunt u beginnen met het deelnemen aan enquêtes.

Enquête aanbod

Op Stempunt kunt u enquêtes invullen over: trends & lifestyle, woonwensen, consumentengedrag, overheidsbeleid, internet, politiek en meer. Het invullen van een enquete duurt gemiddeld genomen 10 tot 15 minuten. Een mooie toepassing op de website van StemPunt is dat u op elk gewenst moment de vragenlijst kan afsluiten om vervolgens op een ander moment verder te gaan met waar u gebleven was.

Beloning

Voor elk onderzoek dat u afrondt, bouwt u StemPunten op. Deze kunt u inwisselen voor leuke dingen uit de cadeaushop. Denk hierbij aan cadeaubonnen van bekende merken zoals: Bol.com, Shoppingcards en Jewelcards. Ook kunt u uw punten inwisselen voor tickets van: de Apenheul, Diergaarde Blijdop, Walibi en Moviepark.


Ervaringen

Review geschreven door Theo
26-07-2014

"Leuke enquêtes"

Een goede beloning en ik begin zelfs nog lol te krijgen in het invullen van de enquêtes. Gelukkig zijn het er niet te veel, anders zou het mij wellicht gaan vervelen. Wanneer je veel enquêtes wilt invullen zou ik voor een ander onderzoekspanel kiezen.


Plaats een review

stempunt Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 1
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen