+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Toluna

Toluna

Toluna is onderdeel van de Toluna Group en is een groot internationaal onderzoekspanel. Menig groot bedrijf is bij dit onderzoekspanel aangesloten om te weten te komen wat u van hun product vindt. De website is mooi qua vormgeving en gebruiksvriendelijkheid wat het aangenaam maakt om enquêtes in te vullen. Bovendien zijn alle sociale media vertegenwoordigd, waardoor u naar hartelust uw bevindingen kunt liken en sharen.

Lees meer ...

Inschrijven bij Toluna

Inschrijven is in enkele minuten geregeld en is erg eenvoudig. Om je aan te melden bij Toluna moet je minimaal 13 jaar oud zijn. Het kan zijn dat voor bepaalde onderzoeken nog een extra leeftijdsbeperking geldt. Bij inschrijving moet je je voornaam, achternaam, geboortedatum, gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, land en postcode invullen voordat je de aanmelding kan voltooien. Wanneer de aanmelding is verstuurd zal je per mail een link ontvangen waarmee je de inschrijving kan voltooien.

Enquête aanbod

Toluna is een grote marktspeler op het gebied van enquêtes. In verhouding tot andere onderzoekspanels ontvangt u relatief veel enquêtes. Echter dit blijft afhankelijk van uw profiel. De enquête die wordt uitgezet moet namelijk aansluiten bij u als consument. Vul daarom uw profiel zo volledig mogelijk in. Op deze manier maakt u meer kans om geselecteerd te worden voor bepaalde enquêtes. De duur van de enquêtes varieert en duurt meestal tussen de 15 en de 20 minuten.

Beloning

Toluna kent vele soorten beloningen. Zo kunt u doormiddel van punten sparen voor waardebonnen, maakt u kans op prijzen in de prijstrekkingen, maar ook is het mogelijk om uw gespaarde punten uit te laten keren in geld. Kortom u kiest hoe u beloond wilt worden.


Ervaringen

Review geschreven door Marijke
29-07-2014

"Leuke website"

De website van Toluna ziet er goed uit! Op deze manier wordt het leuk om enquêtes in te vullen. De beloningen zijn prima net als het aantal enquêtes.


Plaats een review

toluna Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 1
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen