+ BIG . offarchitecture . PARC . new multidisciplinary research centre .  Paris

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening

Waardevolle Mening is onderdeel van Research Now en is een toonaangevend onderzoekspanel op het gebied van online enquêtes. Doormiddel van deze online enquêtes geeft Waardevolle Mening feedback op de producten en diensten van bedrijven. De bedrijven proberen op hun beurt, doormiddel van deze feedback, hun producten en diensten te verbeteren of om nieuwe producten te ontwikkelen.

Lees meer ...

Inschrijven bij Waardevolle Mening

Inschrijven bij Waardevolle Mening is eenvoudig en is binnen enkele stappen voltooid. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Bij het inschrijven wordt u om de volgende gegevens gevraagd: voornaam, achternaam, adres, land, geboortedatum, geslacht en welke waardebonnen u wilt ontvangen. Als laatst dient u aan te geven wat u beroepsstatus is, uw e-mailadres en dient u een wachtwoord op te geven. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld kunt u de inschrijving verzenden. Na het verzenden zult u een e-mail ontvangen met de activatielink. Door op deze link te klikken voltooid u de inschrijving. U kunt nu beginnen met het invullen van Enquêtes.

Enquête aanbod

Net als bij vele andere enquête-websites  is het lastig te voorspellen hoeveel enquêtes u zult gaan ontvangen. Dit is namelijk afhankelijk van uw profiel. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een enquête alleen beschikbaar is voor een bepaalde provincie. Via de e-mail zult u op de hoogte worden gehouden van de beschikbare enquêtes.

Beloning

Per ingevulde enquête ontvangt u een beloning. Afhankelijk van de duur van de enquête ontvangt u van € 0,50 tot wel € 7,00 per enquête. Vanaf 10 euro kunt u ervoor kiezen om het bedrag om te zetten in een waardebon van Bol.com,  VVV-bon, Nationale Entertainment Card of een waardebon van WowHD.nl.


Ervaringen

Review geschreven door Michael
11-02-2016

"Veel enquetes!"

Ik krijg regelmatig enquetes van Waardevolle mening. Ik kan het iedereen aanraden. Gewoon een leuke bijverdienste!

Review geschreven door Yvette
25-07-2014

"Voldoende"

Als je af en toe een keer een enquête wilt invullen is dit een prima website. Verwacht niet te veel dan valt het zeker ook niet tegen. Als je het geduld hebt spaar je langzaam voor leuke waardebonnen.


Plaats een review

waardevollemening Ja, ik wil enquêtes invullen »

Aantal reviews 2
Aantal enquêtes
Beloning
Gebruiksvriendelijkheid
Geld
Waardebonnen
Prijzen
Goede doelen